ban

מכבי חיפה

מכבי חיפה ראשי > חדשות > מכבי חיפה
מכבי חיפה עמוד ראשי
ban
האם חיפה תצא עם תואר?

גביע המדינה בהליכה
לא עוברים את החצי
מפסידים בגמר להפועל ת"א
העונה לא מגיע תואר


אנדרסון ווסט ינחת מחר למבחנים


הבלם הניגרי ינחת מחר (חמישי) למבחנים וינסה להרשים את אלישע לוי. 150 מילדי הדרום התארחו באימון. אוסיי ייצא מחר לגאנה, בחמישי משחק אימון מול עכו.
מחבר : אור ריטר - MHFC נכתב ב: 06/01/2009 10:55:40
מכבי חיפה ערכה הבוקר (שלישי) אימון לאחר ההפסד המאכזב 0:2 להפועל ת"א במסגרת שלב רבע גמר גביע הטוטו אמש. באימון התארחו כ-150 מילדי הדרום שהתחככו עם השחקנים, הצטלמו איתם וזכו לחתימות. מבין השחקנים החותמים נראו ניר דוידוביץ´, דקל קינן, גוסטבו בוקולי, אייל גולסה וכמובן המאמן, אלישע לוי.

אלישע התייחס למצב בדרום כשאמר: "יש רצון גדול לשמור על השפיות ועל אורח חיים תקין. חשוב מאוד להיצמד להוראות פיקוד העורף". על ההחלטה לדחות את הליגה אמר: "אני מקבל את ההחלטה הזו".

מי שעמלה על הוצאת היום הפתוח בכפר גלים הבוקר היא אחראית יחסי הציבור של הקבוצה, מיטל רוזן. כל ילד שהגיע לאימון קיבל שקית עם מוצרי מכבי חיפה. שחקני הקבוצה נראו מרוגשים מאוד נוכח ביקור ילדי הדרום, שיישהו עד יום חמישי במלון דן כרמל בחיפה. כ-30 ילדים מקבוצת הנוער של נתיבות מתארחים בכפר גלים עד יום שבת.

בתוך כך, הבלם הניגרי, אנדרסון ווסט, ינחת סופית ביום חמישי בארץ וינסה להרשים את הצוות המקצועי. במידה וירשים, הוא עשוי להצטרף לסגל כזר החמישי של מכבי חיפה כבר כעת בינואר. עוד ביום חמישי, ב-15:30 תערוך הקבוצה משחק אימון מול הפועל עכו מהלאומית.

ראסנפורד אוסיי בןה-18 יעזוב מחר את הארץ ויצטרף לנבחרת גאנה הצעירה במסגרת הכנתה לטורניר הנבחרות הצעירות ברואנדה. אוסיי צפוי לחזור ארצה רק בחודש פברואר.

החלוץ הדרום אפריקאי, ת´מבינקוסי פאנטני, אשר צוטט כמי שמפחד להישאר בישראל נוכח המלחמה בדרום בכלי תקשורת אפריקאי, שם סוף לשמועות כשהודיע חד משמעית: "אין לי כוונה לעזוב את ישראל. טוב לי במכבי חיפה ואיני מפחד".


שלומי ארבייטמן מתחכך עם הילדים הבוקר (צילום: עוז אריה)


הוספת תגובה חדשה
1. יר!ק ע!לה - 06/01/2009 13:56:04
טוב אלישע...
תביא את ווסט אנדרסון ותשחרר את קרופניק...
הוספת תגובה חדשה

מכבי חיפה