ban

חדשות

מכבי חיפה ראשי > חדשות > חדשות
מכבי חיפה עמוד ראשי
ban
האם חיפה תצא עם תואר?

גביע המדינה בהליכה
לא עוברים את החצי
מפסידים בגמר להפועל ת"א
העונה לא מגיע תואר


חדשות 10/08 MHFC


יניב קטן סובל מקרע בשריר וייעדר כעשרה ימים
מור דהאן רוצה לעזוב לקבוצה אחרת.
מחבר : תומר לוי - SPORT5 נכתב ב: 10/08/2008 13:00:24
יניב קטן סובל מקרע בשריר הארבע-ראשי במשחק גביע הטוטו של מכבי חיפה מול בית"ר ירושלים וייעדר כעשרה ימים ממגרשים.

קטן לא יעמוד לרשותו של אלישע לוי במשחק הקרוב בגביע הטוטו מול מכבי נתניה ואם קשטן רצה לזמנו לנבחרת לקראת מחנה האימונים והמשחק מול פינלנד, אז גם לשם הוא לא יוכל להגיע. בכל מקרה, החלוץ-קשר צפוי להיות כשיר לפתיחת הליגה וזה אומר ששלומי ארבייטמן, ככל הנראה, יפתח בחוד מול נתניה.

מור דהאן, הבלם הצעיר שהגיע בשנה שעברה מבית"ר נס טוברוק, לא מרוצה מהיעדר דקות המשחק. הבלם לא התלבש אפילו למשחק גביע הטוטו ויבקש הבהרות לגבי עתידו בקבוצה, כאשר ברור שבמידה שלא יקבל דקות יבקש שישאילו אותו לקבוצה אחרת.

השחקנים קיבלו היום (ראשון) מנוחה ומחר יחזרו לשגרה. גם בקרב השחקנים וגם בקרב הצוות המקצועי קיימת שביעות רצון מהרמה שהפגינו הירוקים אתמול מול בית"ר. חלק מהשחקנים טענו שאם היה מדובר בשעה סבירה יותר, יש מצב שגם היכולת היתה טובה יותר.

מילות מפתח:
מכבי חיפה

הוספת תגובה חדשה
1. *-* - 11/08/2008 22:38:40
ראשוןןן
יש למנהלי האתר קשר עם הנהלת הקבוצה? מה עם הזרים?
הוספת תגובה חדשה

מכבי חיפה