|
חיפה-אחי נצרת 0:3 הירוקים מנצחים בקלילות בפעם השלישית ברציפות, והפעם את אח"י נצרת מהלאומית. קטן, גאדיר וארבייטמן כבשו לזכות חיפה, אלישע לוי בריאיון בלעדי ל-MHFC בסיום המשחק. מכבי חיפה אירחה היום (חמישי) את מכבי אח"י נצרת למשחק אימון בכפר גלים, אשר הסתיים בתוצאה 3:0 לטובת החיפאים. היה זה משחק האימון השלישי במספר של הירוקים, לאחר ניצחונות על בני יהודה (2:0) והפועל עכו (3:0) ב-2 המשחקים הקודמים.
מכבי חיפה הייתה עדיפה בהרבה על הנצרתים, והציגה יכולת מצוינת. את אקורד הפתיחה נתן יניב קטן בדקה ה-37´, כאשר חלף על שני מגנים של נצרת במבצע יחיד נהדר, הגיע אל מול אלמדון ולא התבלבל. 1:0 חיפאי. בדקה ה-65´, מוחמד גאדיר הצעיר, אשר נכנס כמחליף במהלך המחצית השנייה, ניצל טעות בהגנה של נצרת ודחק בקלילות לפינה של אלמדון. 2:0. בדקה ה-83´, גאדיר התחיל את המהלך עם הרמה מאגף שמאל, שהגיעה לשלומי ארבייטמן. האחרון לא התקשה לכבוש מקרוב. 3:0 ותצוגה נהדרת של מכבי חיפה. בסיום המשחק התראיין אלישע לוי בראיון מיוחד ל-MHFC. בתחילה, כנשאל לגבי ריבלקה, הקשר האוקראיני הצעיר שנכנס בדקה ה-70´ ואיונג אנו הקמרוני, הסביר אלישע : "לא בטוח ששניהם יצאו איתנו למחנה אימון. שניהם מגלים פוטנציאל ונבחן אותם גם במשחק נגד ק"ש בכדי לקבל החלטה סופית." כשנשאל אלישע מה לדעתו השתנה בקבוצה ואיך הקבוצה מצליחה לשמור על שער נקי במשך שלושה משחקים ענה : "יש אווירה שונה, השחקנים נותנים את הכל ורוצים שהכל יילך טוב לקראת פתיחת העונה." לגבי שילוב השחקנים הצעירים, אמר אלישע : "הצעירים מרגישים שהשנה הם יקבלו את ההזדמוניות שלהם, הם נמצאים במוטיבציית שיא ומוכנים לעשות הכל בשביל המועדון והקהל." בתשובה לשאלה האם הוא חושב שהוא זה אשר הביא את השינוי לחיפה, ענה אלישע: "אני מאמין בדרך חיובית. כולנו עובדים בכדי ליצור אמון בין השחקנים וכולנו פועלים יחד למען הקבוצה. אני חושב שזה השינוי שיש העונה במכבי חיפה." הרכב מכבי חיפה : ניר דוידוביץ´ (אמיר אדרי), אלון חרזי (אייל משומר), ליאוניד קרופניק (שי מימון), דקל קינן, פיטר מסיללה, בירם כיאל (אושרי גיטא), ג´ון קולמה, יניב קטן (מוחמד גאדיר), ליאור רפאלוב (אייל גולסה), איונג אנו (שלומי ארבייטמן) וטמבינקוסי פאנטני (סרגיי ריבלקה). ביום שני ה-21 לחודש, ישחקו הירוקים נגד עירוני ק"ש בכפר גלים למשחק אימון נוסף, יממה לפני היציאה למחנה האימון של הירוקים באוסטריה. במחנה יפגשו הירוקים את העולה החדשה לליגה הסרבית, ראד בלגראד, סגנית אלופת בולגריה לבסקי סופיה והקבוצה השלישית בגודלה בטורקיה : בשיקטאש.
מילות מפתח: מכבי חיפה |
![]() |
|
1. אני אלבש ירוק - 17/07/2008 22:37:43
כל הכבוד חיפה בהצלחה לנו בהמשך !! |
|
2. ירוק עד - 19/07/2008 16:48:50
סחתיין אבל למה רק משחקים נגד קבוצות חלשות? צריך לעשות ניבוי כלים מול קבוצות ברמה גבוהה יותר וזה יתן אינדיקציה אמיתית ליכולת |
|
חזרה לראש העמוד |
הוספה למועדפים |
הפוך לדף הבית |
פורום |
צוות האתר | גלריות |
אודיו |
וידאו |
צור קשר
|