|
עם הפנים לדרבי מכבי חיפה מאושרת מהניצחון על בני יהודה וכבר עם הפנים לדרבי בשני, כיאל סחט מחמאות. פורוקארה הפיני עשוי לנחות להתרשמות בימים הקרובים. אחרי שעברה בשלום את "מוקש בני יהודה", מכבי חיפה כבר מתכוננת לדרבי החיפאי הגדול שיתקיים ביום שני הבא (20:00). השמחה בחדר ההלבשה לאחר הניצחון אמש על בני יהודה הייתה גדולה, אך עם זאת השחקנים העדיפו לרדת לקרקע ולהתרכז במטרה הבאה – ניצחון יוקרתי על הפועל חיפה והמשכת רצף הנצחונות.
גם המאמן, אלישע לוי, יודע שלא מצפה לקבוצה שלו משחק קל בשבוע הבא ולמרות זאת הוא הצהיר שגם בדרבי, כמו בכל משחק בליגה, הכל תלוי קודם כל במכבי חיפה ולא ביריבה. הבלם, דקל קינן, התייחס לדרבי המסקרן בשבוע הבא ואמר ל-MHFC: "אנחנו ניתן הכל בדרבי. באופן אישי, זה המשחק שהכי חשוב לי לנצח. נמשיך לצבוע את חיפה בירוק". מי שזכה לתשבוחות ומחמאות רבות על משחקו אמש מול בני יהודה הוא הקשר, בירם כיאל, שהפגין עליונות בולטת במגרש ואף נבחר לשחקן המצטיין של המשחק. "בירם עשה התקדמות גדולה בקיץ, הוא הרבה יותר בוגר במשחק שלו ורואים את זה על הדשא", אמרו עליו בקבוצה. מי שעוד הצטיינו הם ג'ורג' טישיירה ויניב קטן, על אף הכאבים שהוא חש בגבו. הצוות הרפואי של הקבוצה הציע לקפטן לקבל זריקת קורטיזון, אבל הוא סירב. ![]() בירם כיאל מול בני יהודה אמש. הצטיין (צילום: אורטל דהן) בתוך כך, רוני פורקארה, הקשר השמאלי היהודי של נבחרת פינלנד וקבוצת אורברו השבדית שהוצע למכבי חיפה, עשוי לנחות בימים הקרובים להתרשמות במועדון. כזכור, בשבוע שעבר פירסמו מספר כלי תקשורת בארץ ובשבדיה כי השחקן כבר סגור במכבי חיפה, אך כאן ב-MHFC הגיבו מנכ"ל מכבי חיפה איתמר צ'יזיק והדובר דודו בזק והפריכו את השמועות. "הכל שטויות, אף אחד לא סגור ולא חתום במכבי חיפה", אמר צ'יזיק. גם השחקן עצמו הכחיש.
על פי ההערכות, במידה ופורקארה אכן ינחת בארץ וירשים את הצוות המקצועי, הוא יעבור בדיקות רפואיות בסיומן אף עשוי לחתום בקבוצה ולהצטרף לסגל כבר בחלון ההעברות הקרוב של ינואר. עסקת העברתו של השחקן למכבי חיפה תעלה לקבוצה קרוב למיליון דולר. העובדה שפורקארה יהודי מקלה על ביצוע העסקה. מי שיעזוב בוודאות בינואר הוא החלוץ, אייל שטרכמן, כשגם טיאגו דוטרה ככל הנראה ייחתך. אגב, גוסטבו בוקולי, שכידוע נעדר מהמגרשים כבר למעלה מחודש בעקבות קרע במפשעה, ממשיך להתקדם בתהליך ההחלמה שלו. בוקולי חזר לפעילות מלאה והוא עשוי לחזור לסגל כבר במשחק הליגה הקרוב מול הפועל חיפה בדרבי. במידה ולא, הוא יעמוד לרשות אלישע לוי במשחק הבא מול הפועל עכו. ביום רביעי ב-17:45 תארח מכבי חיפה את הפועל פ"ת למשחק רבע גמר גביע הטוטו. ![]() חוגגים על בני יהודה אמש. הפנים לדרבי (צילום: אורטל דהן) |
![]() |
|
1. ירוק - 21/12/2009 22:24:32
אנחנו גם ביציעים 1 ו-5ב!!!!! אל תהיו פריירים ואל תקנו ל-6-8. הרבה אוהדי מכבי קנו לשער 1 במחיר 78 מבוגר ו-39 נוער. אנחנו צובעים בירוק גם את יציע 1 וגם 5ב. אל תקנו במחיר מופקע ל6-8 !!! בדוק שכבר הרבה ירוקים קנו לשער 1. |
|
חזרה לראש העמוד |
הוספה למועדפים |
הפוך לדף הבית |
פורום |
צוות האתר | גלריות |
אודיו |
וידאו |
צור קשר
|