top of page
תמונת הסופר/תRaphael Kabessa

חיימוב יחתום על החוזה ויצטרף לאימונים, אופציית המגן השמאלי שוב על הפרק

במכבי חיפה מעלים הילוך בכל הקשור לרכש. השוער גיא חיימוב יצטרף לאימוני הקבוצה וגם אופיר דוידזאדה מועמד להצטרף

מצטרף למכבי חיפה, גיא חיימוב / צילום: אורטל דהן זיו


אם במהלך חודשי הקיץ מכבי חיפה לא מיהרה להחתים שחקנים, הרי שהשבוע האחרון הפך להיות קצת יותר משמעותי בכל הקשור לרכש בקבוצה. אחרי צירופם של שני השחקנים הזרים, מיכיאל קראמר וג'ורג' מנדז'ק, הגיע גם חיזוק ישראלי ראשון לעונה הקרובה. אקס הפועל ב"ש, השוער גיא חיימוב עבר אתמול (ראשון) בדיקות רפואיות וכבר במהלך היום צפוי להצטרף לאימוני הקבוצה, אחרי שהמועדון יכריז רשמית על החתמתו. גם בעמדת המגן השמאלי עדיין לא נאמרה המילה האחרונה, כשהצוות המקצועי בודק את אופציית אופיר דוידזאדה שוב. במידה והמגן ישוחרר במכבי יקלטו אותו אחרי שדוידזאדה אמר לא פעם כי הוא לא שולל חזרה לארץ. לציין שבקבוצתו הנוכחית הוא לא נמצא בתכניות המקצועיות ולכן הוא מתאמן עם קבוצת המילואים כרגע ומדובר בעונה האחרונה בחוזה שלו בבלגיה.

בתוך כך, הקבוצה מתכוננת למשחק האחרון בשלב הבתים של גביע הטוטו כשהירוקים יפגשו מחר (שלישי, 21:00) את העולה החדשה, הפועל חדרה שתארח באצטדיון בנתניה. מכבי חייבת לנצח כדי לנסות להתמקם במקום הראשון, ממנו מעפילים לשלב הבא, כאשר רק במידה ומכבי נתניה תאבד נקודות, יוכלו הירוקים להעפיל מהמקום הראשון.

יקבל דקות במשחק הקרוב? זנטי / צילום: ניב כהן


מי שצפוי לקחת חלק במשחק הוא הקשר האחורי, ג'ורג' מנדז'ק שהחלים ממתיחת השריר כאשר המאמן, פרד רוטן יבצע שוב כמה שינויים בהרכב, בעיקר כדי לתת מנוחה למספר שחקנים ששותפו בשלושת המשחקים עד כה וגם כדי לשלב כמה נוספים עליהם עדיין לא התקבלה החלטה סופית. בכל הקשור לשחרור שחקנים מהסגל, עושה רושם כי הצוות המקצועי יעדיף לשחרר בכל פעם שחקן או שניים ולא את כל הרשימה יחד, מאחר ועד שלא יגיעו החיזוקים הדרושים, מעדיפים שהסגל יהיה רחב יותר בשלב הזה.

Comentários


bottom of page